HR-assistenten bør, præcis som hvis den var menneskelig, være med allerede fra ansættelsen af en ny medarbejder.

Til forskel fra en menneskelig assistent kan den for eksempel kategorisere hundredvis af ansøgninger på et splitsekund.

Håndtering af ansøgninger samt CV’er er en naturlig del af assistentens opgaver, som hjælper virksomhedens HR ansvarlige med, at kategorisere ansøgere ud fra deres match med jobannoncens krav. Bizmiq analyserer kandidater bl.a. på baggrund af den skrevne tekst, ansigtet og evt. andre foruddefinerede præferencer.

Funktioner bizmiq HR bl.a. kan løse på et splitsekund:

Kategoriseringer af ansøgere ud fra dine krav, og i det antal kandidater du ønsker vist
Person-analyser ud fra vores MIQ-tekstanalyse og -ansigtsværktøjer
Arkivering af oplysningerne ind i HR-systemet i de drev og mapper du ønsker dem

Video teksten – Med på job i HR afdelingen.
I dag skal jeg udvælge nogle ansøgere til vores nye stillingsopslag. Jeg kender alle persontyper der er ansat her, derfor kan jeg også finde den rette som vi mangler. Jobannoncen bestod bl.a. af 3 spørgsmål ansøgere skulle svare på, og ud fra deres svar analyserer jeg mig til et match. Der er kommet 430 ansøgninger og dem har jeg opdelt i grupper, som min virksomhed har defineret på forhånd. Jeg sender et konstruktivt svar til alle der har ansøgt, og kan endda komme med begrundelser for hvorfor de ikke fik jobbet. Jeg har analyseret mig frem til 5 kandidater der er fundet på deres menneskelige egenskaber og som passer godt ind i vores team. Næste skridt er at sende svar til alle 430. De 5 emner får en invitation ind til en jobsamtale. Det er en af de mange funktioner jeg hjælper med i HR afdelingen

En dygtig sælger, og nok verdens mest tålmodige sælger

der på rekordtid kan opnå så meget viden om kunden og dennes behov, at dialogen på ingen tid bliver personlig og vedkommende. Og, nej – det er ikke for godt til at være sandt.

En rigtig god sælger ved, at det perfekte salg tager tid. Kunderne skal kunne identificere deres gevinst og være trygge i købet. De skal spørges til, uddannes og undervises i produktet, så de føler sig beriget når de vælger at afgive ordren. Loyalitet fra kunderne er noget man gør sig fortjent til, og for at sikre tilbagevendende kunder, er den gode sælger nødt til at investere tid i salget.

Den digitale assistent, Bizmiq Commercial, er skabt til at investere i denne proces. Den bruger utrætteligt den tid der skal til for at sikre et godt salg som køberen ikke kommer til at fortryde. Den bruger sin MIQ-motor til, gennem ansigtsanalyse, tekstanalyse og yderligere spørgsmål, at blive sikker på kundens kommunikationsform og præferencer, og så kan det endda skaleres op, så den potentielt kan betjene mere 10.000 kunder på én gang på alle tider af døgnet !

Video teksten – Mit navn er bizmiq,- Her på job i Serviceafdelingen

Jeg bruges her som Level 1 Supporter i en virksomhed der håndterer en mængde lovsamlinger og som gerne vil skabe en god oplevelse 24/7 -365. Mit primære formål er at svare på alle spørgsmålene der kommer fra brugerne på nettet. Når jeg ikke kan svare, tilbyder jeg at stille om til en menneske-medarbejder, eller jeg efterlader en besked til brugeren om at vedkommende bliver kontaktet af os når vi har fundet svaret. Når jeg stiller videre til et menneske, modtager jeg svaret bagefter. Sådan lærer jeg konstant og derved kan jeg svare på det til de næste 1 mio. brugere. Brugeren kan altid stoppe og gemme vores dialog. Så kan vi forsætte vores samtaler derfra, hvis vi bliver afbrudt. Så skal vi ikke skal starte forfra hver gang. Jeg er god til opfølgning på dialoger jeg har haft. Altså som en chat funktion i stedet for alle de mails som de fleste er trætte af. Hver eneste gang jeg har svaret eller fået lært svaret på en brugers henvendelse, kan jeg hjælpe 1 mio. nye brugere med samme udfordring. Dét er smart. Mit navn er bizmiq,

Vil du gerne have adgang til vores AI motor for, at berige dine data du har i dag.

Fx har du et HR-system hvor du gerne vil forfine dine medarbejdere, og se om du har den optimale sammensætning af medarbejder.

Vores teknologi kan måle på dine ansatte hele tiden, så det ikke er et øjebliks billede, men mere en menneskelig adfærd målt i hverdagen.

Video teksten – med mig på job som Dataekspert i virksomheden

Alle virksomheder har masser af relevant data om dem selv og deres produkter, politikker, betingelser osv. Alt sammen noget de gerne vil dele med andre. Derfor er de jo lavet. Jeg er den perfekte specialist i virksomheden på al den data. Du spørger mig på en chat. Jeg svarer dig på en chat. F.eks. i Bestyrelsearbejde hvor man har brug for at kunne træffe beslutninger ud fra interne politikker, produktionshistorik, specifikke KPI-tal eller andet. Det sker også at jeg skal finde dokumenter frem til medarbejderne fordi de ikke ved hvor de ligger på fællesdrevet. Jeg kan ligeledes sortere data, udvælge data osv, fx ved jobansøgningsforløb og lignende. Jeg gør det jeg er bedst til, og det er datafremfindelse og data-analyse for viksomheden.

GDPR er jo blevet en del af vores hverdag.

Det kommer til at blive den administrative byrde for virksomhederne fremover, så derfor tænker vi at løsningen er at lave en selvbetjening, således at man selv kan se hvilke data virksomheden har, om mig.

På sigt kan man godt forestille sig, at man ikke har data liggende om brugerne mere, og endda ville være bedre stillet end i dag.

Video teksten – Mit navn er bizmiq. Du er med mig på job i administrations-afdelingen.

Jeg håndterer bl.a. GDPR overfor vores interessenter, når de f.eks. spørger ind til hvad vi ved om dem. Her er et eksempel. Dennis spurgte hvilke data vi havde om ham. Jeg fandt følgende: Billede: Dennis: Hvor kommer det fra? Bizmiq: Billedet henter jeg fra LinkedIn fordi du snakkede med mig d. 14-03-18 her på websiden, hvor du gav mig lov til at hente det. Billede: Hvad bruges det til? Jeg bruger billedet til at vurdere køn og alder. Informationerne bruger jeg i dialogen. Jeg kan derudfra f.eks. tilpasse udseende på de websider der er beriget med Intelliweb™ til at tilbyde produkter og til at gøre oplevelsen mere personlig. Jeg har vurderet dig sådan her ud fra billedet: Køn: Mand Alder: 42-46 Historik: Hvor kommer det fra? Din historik henter jeg fra alle de gange du har være i kontakt med os, såsom service, køb osv. Det er et standardafsnit i vores forretningsbetingelser, som du godkender når vi kommunikerer. Du kan altid bede mig slette historikken. Så starter vi forfra derfra. Dette var blot et eksempel på hvad jeg kan hjælpe med i administrationen. Mit navn er bizmiq.  Jeg er Jeres nye Digitale Medarbejder.

MIQ APS
CVR: 38885189
+45 3939 4050
hello@miq.ai

Sjælland
Business Centre Raadhuspladsen
Raadhuspladsen 16
København 1550

Jylland
Snaremosevej 23D
7000 Fredericia

 

 

BIZMIQ
Events
Blog