Bizmiq ChatCHAT

Cookiepolitik
på bizmiq.com

​​Tekniske cookies og cookies, der serverer aggregerede statistiske formål

Cookies består af dele af kode installeret i browseren, der hjælper ejeren med at levere tjenesten i henhold til de beskrevne formål. Nogle af de formål, som cookies er installeret på, kan også kræve brugerens samtykke. Når installationen af cookies er baseret på samtykke, kan samtykket frit trækkes tilbage til enhver tid efter instruktionerne i dette dokument.

Aktivitet, der er strengt nødvendigt for at Tjenesten fungerer

Denne hjemmeside bruger cookies til at gemme brugerens session og udføre andre aktiviteter, der er strengt nødvendige for driften af siden, for eksempel i forhold til fordelingen af trafik.

Aktivitet vedrørende lagring af præferencer, optimering og statistik

Dette program bruger cookies til at gemme browserversioner og for at optimere brugerens browseroplevelse. Blandt disse cookies er f.eks. dem, der anvendes til indstilling af sprog- og valuta præferencer eller til forvaltning af første-part-statistik, der er anvendt direkte af ejeren af webstedet.

Andre typer af cookies eller tredjeparter, der installerer cookies

Nogle af nedenstående tjenester indsamler statistikker i en anonymiseret og aggregeret form og kan ikke kræve brugerens samtykke eller kan administreres direkte af ejeren – afhængigt af hvordan de beskrives – uden hjælp fra tredjepart. Hvis tredjeparts opererede tjenester er opført blandt nedenstående værktøjer, kan disse bruges til at spore brugernes browsevaner – ud over de angivne oplysninger og uden ejerens kendskab. Se venligst fortrolighedspolitikken for de nævnte tjenester for detaljerede oplysninger.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte tredjeparter fra denne liste: http://danskemedier.dk/digital/frq3rdparties/

Analytics

Tjenesten i dette afsnit gør det muligt for ejeren at overvåge og analysere webtrafik og kan bruges til at holde styr på brugeradfærd.

Analytics indsamlet direkte (dette program)
Dette program bruger et internt analysesystem, der ikke involverer tredjeparter.
Personoplysninger indsamlet: Cookies og brugsdata.

Google Analytics (Alphabet Inc.)
Google Analytics er en analysetjeneste, der leveres af Alphabet Inc. (Google).
Personoplysninger indsamlet: Cookies og brugsdata. Forarbejdningssted: USA – Fortrolighedspolitik.

Indholdskommentar

Indholdskommentarer gør det muligt for brugere at lave og offentliggøre deres kommentarer til indholdet af dette program. Afhængigt af de indstillinger, der vælges af ejeren, kan brugere også efterlade anonyme kommentarer. Hvis der er en e-mail-adresse blandt de personlige data, som brugeren har angivet, kan den bruges til at sende meddelelser om kommentarer på samme indhold. Brugerne er ansvarlige for indholdet af deres egne kommentarer. Hvis der er installeret indholdskommentarer, der leveres af tredjepart, kan det stadig samle webtrafikdata for de sider, hvor kommentarstjenesten er installeret, selvom brugerne ikke bruger indholdskommentar-tjenesten.

Disqus (Disqus)
Disqus er en indholdskommentar service fra Big Heads Labs Inc.
Personoplysninger indsamlet: Cookies, brugsdata og forskellige typer af data som angivet i tjenestens privatlivspolitik. Forarbejdningssted: USA – Fortrolighedspolitik – Opt ud.

Interaktion med eksterne sociale netværk og platforme

Denne type tjenester tillader interaktion med sociale netværk eller andre eksterne platforme direkte fra siderne i dette program. Samspillet og informationen opnået gennem dette program er altid underlagt brugerens privatlivsindstillinger for hvert socialt netværk. Denne type tjeneste kan stadig samle trafikdata for de sider, hvor tjenesten er installeret, selvom brugerne ikke bruger den.

Google+ +1 knap og social widgets (Google Inc.)
Google+ +1-knap og sociale widgets er tjenester, der muliggør interaktion med Google+’s socialt netværk, som leveres af Google Inc.
 
Slet min registrering på denne her side i forhold til Google [ga_optout]
 
Personoplysninger indsamlet: Cookies og brugsdata. Forarbejdningssted: US – Privacy Policy.
Facebook Like knap og social widgets (Facebook, Inc.)
Facebook-knappen og sociale widgets er tjenester, der muliggør interaktion med Facebooks sociale netværk, der leveres af Facebook, Inc.
 
Personoplysninger indsamlet: Cookies og brugsdata. Forarbejdningssted: US – Privacy Policy.
LinkedIn knap og social widgets (LinkedIn Corporation)
LinkedIn-knappen og sociale widgets er tjenester, der muliggør interaktion med LinkedIn’s sociale netværk, der leveres af LinkedIn Corporation.
 
Personoplysninger indsamlet: Cookies og brugsdata. Forarbejdningssted: US – Privacy Policy.
Twitter Tweet knap og social widgets (Twitter, Inc.)
Twitter Tweet-knappen og sociale widgets er tjenester, der muliggør interaktion med Twitter’s sociale netværk, der leveres af Twitter, Inc.
 
Personoplysninger indsamlet: Cookies og brugsdata. Forarbejdningssted: US – Privacy Policy.

SPAM-beskyttelse

Denne type tjenester analyserer trafikken i dette program, som potentielt indeholder brugernes personlige data, med det formål at filtrere det fra dele af trafik, meddelelser og indhold, der anerkendes som SPAM.

 
Google reCAPTCHA (Google Inc.)
Google reCAPTCHA er en SPAM-beskyttelsestjeneste, som leveres af Google Inc.
Personoplysninger indsamlet: Cookies og brugsdata. Forarbejdningssted: US – Privacy Policy.

Sådan gives eller tilbagekaldes samtykke til installation af cookies

Ud over hvad der er angivet i dette dokument, kan brugerne administrere præferencer for cookies direkte fra deres egen browser og forhindre – for eksempel – tredjeparter i at installere cookies. Gennem browserpræferencer er det også muligt at slette cookies, der er installeret tidligere, herunder de cookies, der muligvis har gemt det oprindelige samtykke til installation af cookies på denne hjemmeside. Brugere kan f.eks. Finde oplysninger om, hvordan man administrerer cookies i de mest brugte browsere på følgende adresser: Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari og Microsoft Internet Explorer. Med hensyn til cookies, der er installeret af tredjeparter, kan brugerne administrere deres præferencer og tilbagekalde deres samtykke ved at klikke på den tilknyttede opt-out-link (hvis de leveres) ved hjælp af de midler, der er angivet i tredjeparts privatlivspolitik, eller ved at kontakte tredjepart . Uanset ovenstående oplyser ejeren, at brugere kan følge instruktionerne på de efterfølgende forbundne initiativer af EDAA (EU), Network Advertising Initiative (US) og Digital Advertising Alliance (US), DAAC (Canada), DDAI (Japan) eller andre lignende tjenester. Sådanne initiativer giver brugere mulighed for at vælge deres sporingspræferencer for de fleste reklameværktøjer. Ejeren anbefaler derfor, at brugerne udnytter disse ressourcer ud over de oplysninger, der er angivet i dette dokument.

Ejer og Data Controller

Da installation af tredjeparts cookies og andre sporingssystemer via de tjenester, der anvendes i denne applikation, ikke teknisk kan kontrolleret af ejeren, skal eventuelle specifikke henvisninger til cookies og sporingssystemer installeret af tredjeparter betragtes som vejledende. For at få fuldstændig klar information anmodes brugeren om at konsultere privatlivspolitikken for de respektive tredjepartstjenester, der er angivet i dette dokument. I lyset af den objektive kompleksitet omkring identifikation af teknologier baseret på cookies, opfordres brugerne til at kontakte ejeren, hvis de ønsker at modtage yderligere oplysninger om brugen af cookies ved dette program.

Persondatapolitik

Dataansvarlig
duwaldhome.dk. er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Behandling af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med lovgivningen

Vores kontaktoplysninger er:
Jesper Holm
Essen 25, 6000 Kolding
CVR-nr.: 38 88 51 89
Telefon: tlf: 39 39 40 50 (man-tor-fre fra 09.00-13-00)
Mail: jesper@miq.ai

Sikkerhed
Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

 Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til oplysningerne.

 
Klageinstans
Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk

Definitioner og juridiske henvisninger

Personlige data (eller data)
Eventuelle oplysninger, der direkte, indirekte eller i forbindelse med andre oplysninger
– herunder et personligt identifikations nummer – muliggør identifikation eller identifikation af en fysisk person.

Brugsdata
Oplysninger indsamlet automatisk via dette program (eller tredjepartstjenester, der er implementeret i dette program), som kan omfatte: IP-adresserne eller domænenavne på de computere, der anvendes af de brugere, der bruger dette program, URI-adresserne (Uniform Resource Identifier), tidspunktet for anmodningen, den metode, der anvendes til at indsende anmodningen til serveren, størrelsen på den modtagne fil som svar, den numeriske kode, der angiver status for serverens svar (succesfuldt udfald, fejl osv.), oprindelseslandet, funktionerne i browseren og operativsystemet benyttet af brugeren, de forskellige tidsdetaljer pr. besøg (f.eks. tiden brugt på hver side i applikationen) og detaljerne om stien, der fulgtes i applikationen med særlig henvisning til sekvensen af besøgte sider og andre parametre om enhedens operativsystem og / eller brugerens it-miljø.

Bruger
Den person, der bruger dette program, som, medmindre andet er angivet, falder sammen med dataemnet.

Data Emne
Den fysiske person, som personoplysninger refererer til.

Dataprocessor (eller Data Supervisor)
Den fysiske eller juridiske person, offentlig myndighed, agentur eller andet organ, der behandler personoplysninger på vegne af Controller, som beskrevet i denne privatlivspolitik.

Datastyring (eller ejer)
Den fysiske eller juridiske person, offentlige myndighed, agentur eller andet organ, som alene eller i fællesskab med andre bestemmer formålene med og midlerne til behandling af personoplysninger, herunder sikkerhedsforanstaltninger vedrørende drift og anvendelse af denne ansøgning. Datakontrolleren, medmindre andet er angivet, er ejeren af dette program.

Dette program
Det middel, hvormed brugerens personoplysninger indsamles og behandles.

Service
Den service, der leveres af dette program som beskrevet i de relative udtryk (hvis tilgængelig) og på dette websted / program.

Den Europæiske Union (eller EU)
Medmindre andet er angivet, omfatter alle henvisninger i dette dokument til Den Europæiske Union alle nuværende medlemsstater til Den Europæiske Union og Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde.

Cookies
Små dele af data, der er gemt på brugerens enhed.

Juridiske oplysninger
Denne fortrolighedserklæring er udarbejdet på grundlag af bestemmelser i flere lovgivninger, herunder Art. 13/14 i forordning (EU) 2016/679 (almindelig databeskyttelsesforordning). Denne fortrolighedspolitik vedrører udelukkende denne ansøgning, hvis ikke andet er angivet i dette dokument.

Få E-bogen om kunstig intelligens

MIQ APS - JYLLAND

Essen 25
6000 Kolding

CVR: 38885189
+45 3939 4050
hello@miq.ai

MIQ APS - SJÆLLAND

Rådhuspladsen 16
1550 København