MIQ Observe™ – Ansigts-analyse

som er under udvikling

MIQ Observe™ er det første billedanalyseværktøj af sin art i verden. Med en helt unik tilgang til ansigtsgenkendelse, som er baseret på menneskers instinktive måde at afkode hinanden på, gør denne teknik det muligt for Bizmiq at vurdere den rette kommunikationsform til den enkelte bruger.

MIQ Observe™ er blot en af de funktioner der samlet set, gør Bizmiq til en ualmindelig præcis assistent, der kan løfte oplevelsen mellem menneske og maskine til et helt nyt niveau, hvor brugeren ikke længere er produktet, men bliver serviceret på sine egne vilkår.

MIQ Mood™ – Dialog temperatur

MIQ Mood™ er en unik teknologi som analyserer tonen i kommunikation mellem parter. Tag for eksempel en tråd med 20-30 email-udvekslinger og MIQ Mood™ kan bestemme om tonen er ladet med negativitet, positivitet, glæde, sorg osv.  Dette er særligt anvendelig når en virksomhed ønsker, at højne den interne disciplin og ordentlighed. Hvis ikke man opretholder den, så risikerer man mistrivsel blandt kolleger, og det leder i yderste konsekvens til intriger, konflikter og opsigelser.

Der er flere virksomheder som efterhånden gør kommunikations-analyse til en del af deres ’periodiske eftersyn’, og temperatur på virksomhedens ve og vel.

MIQ APS
CVR: 38885189
+45 3939 4050
hello@miq.ai

Sjælland
Business Centre Raadhuspladsen
Raadhuspladsen 16
København 1550

Jylland
Snaremosevej 23D
7000 Fredericia

 

 

BIZMIQ
Events
Blog